Mrežna jezična podrška (OLS)

Mrežna jezična podrška - OLS

Novi sustav mrežne jezične podrške OLS (Online Language Support) dio je EU Academy, web platforme koju je razvila Europska Komisija kako bi pružila korisnicima EU programa moderno i privlačno okruženje za učenje koje će poticati i poboljšati kvalitetu primjene znanja o EU temama na jednostavan, pametan i inspirativan način. Platforma ima funkcije za društveno umrežavanje te nudi besplatne materijale za učenje 29 jezika i omogućuje sudionicima da procjenjuju, vježbaju i poboljšavaju znanje odabranog jezika.

Učenje jezika od srpnja 2022. godine dostupno je svim sudionicima volonterskih aktivnosti (individualno volontiranje, volonterski timovi) i projekata solidarnosti.

Tečajevi su dostupni na 5 jezika (engleskom, francuskom, španjolskom, talijanskom i njemačkom), a korištenje platforme je neograničeno te je moguće učiti onoliko jezika koliko sami odaberete.

Platformi možete pristupiti preko svog EU logina. Potrebno je samo nekoliko sekundi za postaviti profil i započeti putovanje učenja jezika. Uvodni modul EU Academy platforme brzo vas vodi kroz proces kreiranja računa, koji možete koristiti za pristup OLS-u i mnogim drugim kratkim tečajevima na platformi. Dodatne informacije pronaći ćete u rubrici Često postavljena pitanja.

 

Vidimo se na novom OLSu!

Mrežna jezična podrška (OLS) - Slika 1