AKTIVNOSTI UMREŽAVANJA (NET)

Što su NET aktivnosti

U okviru programa Europskih snaga solidarnosti (ESS), aktivnosti umrežavanja  omogućuju poboljšanje kvalitete i učinka samog programa putem radionica, treninga, seminara, osposobljavanja i ostalih aktivnosti s temama koje su relevantne za ESS program. Aktivnosti umrežavanja koje organizira Agencija za mobilnost u Hrvatskoj mogu biti nacionalne i transnacionalne.

Što su NET aktivnosti umrežavanja - informativni video

Kalendar dostupnih aktivnosti

AMPEU omogućuje sudjelovanje u pojedinim aktivnostima objavljenim na stranici Salto-youth.net - European Training calendar a koje su unaprijed dogovorene na temelju prioriteta i proračuna kojim AMPEU raspolaže. Sve aktualne aktivnosti u kojima AMPEU sudjeluje, a za koje su prijave u tijeku, navedene su u kalendaru aktivnosti umrežavanja koji se redovito ažurira i gdje možete naći poveznice na više informacija. Ako aktivnost nije navedena u tablici, AMPEU neće sudjelovati.

 

Za više informacija kontaktirajte nas putem elektroničke pošte: tca_mladi_net@ampeu.hr

 

Informacije o Aktivnostima suradnje i osposobljavanja (TCA) u okviru Erasmus+ programa

Kako se prijaviti?

Prijave se podnose online, putem stranice Salto-youth.net ako nije drugačije naznačeno. Za prijave putem stranice Salto potreban je korisnički profil na ime osobe koja se prijavljuje. Korisnički profil kreirate klikom na "My SALTO" u gornjem desnom kutu na stranici.

 

Više o odabiru sudionika, pravilima sudjelovanja i uvjetima financiranja troškova.

Vodič za prijavitelje

Za sve detalje, konzultirajte Vodič za prijavitelje.