Organizacije posvetile tri dana kvaliteti projekata programa Europske snage solidarnosti

Na trodnevnom treningu u Čakovcu iskusnije organizacije s oznakom kvalitete u programu Europske snage solidarnosti radile su na podizanju kvalitete svojih sadašnjih i budućih projekata.

Organizacije posvetile tri dana kvaliteti projekata programa Europske snage solidarnosti - Slika 1

U Čakovcu je od 19. do 22. rujna u hotelu Castellum u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije održan NET nacionalni trening „Povećanje kvalitete u ESS projektima“ za iskusnije organizacije s oznakom kvalitete u programu Europske snage solidarnosti. Ovaj je trening namijenjen organizacijama koje provode volonterske projekte, a okupio je ukupno 18 sudionika iz 17 organizacija iz svih krajeva Republike Hrvatske.

Organizacije posvetile tri dana kvaliteti projekata programa Europske snage solidarnosti - Slika 2

Cilj je bio organizacijama pružiti informacije i alate koji će im pomoći kvalitetnije provesti projekte u okviru programa Europske snage solidarnosti. Osim toga, trening je sudionicima pružio priliku za razmjenu iskustava praktičnih aspekata provedbe projekata, prioriteta Programa i rad na razumijevanju njegovih kvalitativnih zahtjeva. Sudionicima su za kraj predstavljena tri primjera dobre prakse u provedbi projekata, koja su doprinijela njihovu osnaživanju za unapređenje budućih projekata.

datum objave: 22.09.2022.