PULA, 18. travnja 2019. - Predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionica pisanja Projekata solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionicu pisanja projekata solidarnosti. Uz predstavljanje mogućnosti za mlade i organizacije u ovom programu, održati će se i radionica namijenjena aktivnosti „Projekti solidarnosti“. Tijekom radionice sudionici će imati priliku dobiti informacije o samom formatu Projekata solidarnosti, što je pozitivni učinak na zajednicu te što donosi dimenziju solidarnosti u projekte. Djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU će davati savjete na konkretne ideje za Projekte solidarnosti koje bi prijavitelji proveli u svojim lokalnim zajednicama. Svim zainteresiranim želimo pružiti potporu i savjete za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga kako bi lakše dobili financijsku potporu i kako bi u okviru projekta ostvarili što bolje rezultate.

Radionica je namijenjena svim organizacijama (udrugama, javnim tijelima itd.) kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama.

Radionica će se održati u prostorima Info-centra za mlade ZUM, u Puli, Flavijevska 8, 52 100, 18. travnja 2019. godine s početkom u 11,00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 5 sati.

Sudjelovanje je besplatno, a broj osoba iz jedne organizacije nije ograničen.

Prijave će biti otvorene do 15. travnja 2019. Agencija za mobilnost i programe EU može izvršiti povrat putnih troškova javnog prijevoza (obavezan kontakt na mail prije kupovine putnih karata).

Program radionice možete pogledati ovdje.

Prijavni obrazac možete ispuniti ovdje.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu Europske snage solidarnosti pročitajte na www.europskesnagesolidarnosti.hr.

datum objave: 05.04.2019.