Francusko veleposlanstvo u RH objavljuje natječaj za organizacije civilnog društva

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje treći natječaj za organizacije civilnog društva. 

Ovaj poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:

1. ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije,

2. pomirba i promicanje tolerancije, te

3. zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena. 

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije. Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja. 

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr najkasnije do 28. ožujka 2021. godine, u 23:59h

Više informacija potražite u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga i propisanim obrascima za prijavu projektnog prijedloga i obrascu za proračun

10.3.2021. u 11:00h, organizirat će se i online radionica za pitanja i odgovore. Na online radionicu se možete prijaviti ispunjavanjem online prijavnice do 8.3.2021.

datum otvaranja: 24.02.2021.
datum zatvaranja: 28.03.2021.
otvoren: Ne
datum objave: 24.02.2021.