Otvoren je natječaj za dodjelu nagrada za sudjelovanje u programu Europskih snaga solidarnosti

Što trebate učiniti?

Podijelite svoju priču o volontiranju sa svijetom, održavajući je autentičnom i inspirativnom. Tražimo priče koje istinski odjekuju i motiviraju druge da se upuste u vlastite volonterske avanture.

Izradite jednominutni videozapis o svom iskustvu volontiranja, prenesite ga na YouTube Shorts (pogledajte kako), a zatim slijedite upute na stranici za sudjelovanje kako biste poslali prijavu. Jednostavno je!

Možete sudjelovati bilo kada između 8. travnja i 19. svibnja 2024.

Pobjednici će biti odabrani i obaviješteni u srpnju! Ukupno će biti odabrano 10 pobjednika. Pet pobjednika bit će odabrano automatski na temelju broja pregleda koje njihov video ima na YouTubeu, dok će sljedećih pet odabrati žiri. Glavnu nagradu odredit će žiri koji se sastoji od predstavnika Europske komisije, predstavnika European Youth Card Association (EYCA) i člana EYCA Youth Panela.

 Žiri će tražiti:

  • Angažman u smislu pregleda, lajkova i komentara.

  • Kreativnost koja se ističe.

  • Videozapise koji inspiriraju druge da se uključe u volontiranje.


Podijelite svoje priče i pokažimo svijetu kako je nevjerojatno biti volonter!

Što možete osvojiti?

10 najboljih priča bit će nagrađeno s po dvije Interrail karte (7 dana unutar mjesečne karte - 2. razred). Možete istraživati ​​različite europske zemlje s prijateljem. Uz to, 10 pobjednika dobit će po 400€ kao džeparac za svoje avanture, zajedno s malim ESS paketom iznenađenja. Posljednje, ali ne i manje važno, prvoplasirani, kojega odabere žiri, dobit će i fantastičan iPad Air!

Ne gubite vrijeme! Posjetite stranicu za sudjelovanje kako biste poslali svoj video. Jedva čekamo vidjeti što imate za podijeliti!

Europska kartica za sudionike Europskih snaga solidarnosti

EYCA, zajedno s Europskom komisijom, nudi svim mladim ljudima koji volontiraju u inozemstvu putem programa Europskih snaga solidarnosti posebno izdanje Europske kartice za mlade kao zahvalu za njihov angažman. Vaša kartica omogućuje vam pristup više od 29.000 popusta i pogodnosti za putovanja, kulturu, smještaj, prijevoz, sport, kupovinu i još mnogo toga. Kartica vrijedi u više od 30 europskih zemalja i pomaže vam da potrošite manje i iskusite više tijekom volontiranja.

Putem mrežne stranice Europske volonterske kartice doznajte više informacija o kartici.

datum otvaranja: 08.04.2024.
datum zatvaranja: 19.05.2024.
otvoren: Ne
datum objave: 12.04.2024.