Objavljen je poziv za sudjelovanje na Godišnjem susretu za ESS organizacije i volontere

ORGANIZACIJE

Godišnji susret za organizacije s oznakom kvalitete održat će se u Zagrebu, u hotelu Zonar od 26. do 27. svibnja 2023. godine, s planiranim početkom u 11:00 sati u petak, 26. svibnja.

Godišnji susret dio je Ciklusa osposobljavanja i vrednovanja za organizacije te vas potičemo da se odazovete pozivu. Cilj susreta je dijeljenje iskustava i međusobno učenje.

Svaka organizacija može poslati jednog predstavnika, a prednost imaju organizacije koje su u protekloj godini i u prvoj polovici ove godine provele (ili provode) projekte u okviru programa Europskih snaga solidarnosti, dok će se osposobljavanje za nove ESS organizacije održati kasnije, u listopadu.

Troškove smještaja i prehrane pokriva organizator, a prijavni obrazac koji se nalazi na poveznici potrebno je ispuniti najkasnije do 1. svibnja.

 

VOLONTERI

Godišnji susret ESS volontera je događanje koje nacionalne agencije u okviru programa Europske snage solidarnosti, uz podršku Europske komisije,  organiziraju jednom godišnje za sve volontere koji su se vratili s inozemne ili tuzemne aktivnosti.

Ove godine Agencija za mobilnost organizira Godišnji susret u Zagrebu, u hotelu Zonar, od 26. do 27. svibnja.

Preporučamo da sudjelujete na Godišnjem susretu jer je on odlična prilika za druženje i razmjenu iskustava te savjete i ideje za budućnost!

Cilj susreta je refleksija na vaše iskustvo te dijeljenje iskustava s drugim sudionicima kao i s organizacijama koje vam mogu pomoći u daljnjim koracima u vašoj budućnosti. Na sastanku će se također raspravljati o daljnjim mogućnostima koje vam se pružaju u okviru programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti. Više pročitajte u Pozivu.

Molimo da iskažete svoj interes i prijavite se na susret preko poveznice, najkasnije do 1. svibnja. Nakon isteka roka za prijave primit ćete dodatne logističke informacije.

Svi troškovi bit će pokriveni od strane organizatora, a više informacija o povratu troškova primit ćete nakon prijave.

datum objave: 21.04.2023.